Onze unieke Art Sneakers worden gemaakt van bijzondere materialen. De prints worden gecreëerd door diverse kunstenaars, museums, private label projecten en andere vaklieden. We zijn trots om te mogen samenwerken met zoveel kunstenaars om uiteindelijk een unieke en duurzame collectie te maken.

Dit proces vergt veel tijd en energie doordat we samen met de kunstenaar echt kijken naar wat voor soort schoen we gaan gebruiken en welke prints werken. Om uiteindelijk het eindresultaat te zien is fantastisch. Zie hieronder een aantal samenwerkingen.

Ben jij een kunstenaar en zie jij een samenwerking met ons wel zitten?
Stuur gerust een mailtje naar
info@linkkens.com en dan kunnen we eens brainstormen hierover.

Ramon Bruin

Ramon Bruin is een kunstenaar uit Nederland. In 2012 kreeg hij wereldwijde erkenning voor zijn eigen unieke stijl genaamd ‘Optical Illusionism’. Sindsdien is zijn kunst in meer dan 70 landen vertoond.

Naast 3D-tekeningen beheerst hij verschillende teken- en schilderstijlen en nu ook een lijn met unieke art sneakers met zijn kunstwerken.

BEKIJK DE COLLECTIE

Brabant Skyline Sneaker

Gaaf hè, zo’n skyline? Je kent ze misschien al van je eigen stad, nu is er ook een van Brabant! Voel jij je ook zo verbonden met Brabant? Wij hebben een bijzondere sneaker gemaakt met dit design.

 
 
BEKIJK DE COLLECTIE

MOCO Museum Amsterdam

Unieke samenwerking met het MOCO museum voor moderne kunst in Amsterdam hebben wij een exclusieve sneaker ontwikkelt met hun slogan ‘In Art we Trust’.

 
BEKIJK DE COLLECTIE
GOUDLEER SEBASTIAN VAN SOEST

Goudleer Makers

Goudleeratelier Van Soest is de enige goudleermaker in Nederland. Eigenaar van het atelier Sebastiaan van Soest is de tweede generatie die het oude ambacht van goudleer maken in leven houdt. Zijn missie is om goudleer nieuw leven in te blazen en er een moderne toepassing en uitstraling aan te geven.

BEKIJK DE COLLECTIE

Schoenen laten pimpen

Laat je schoenen pimpen voor elke gelegenheid of feestje. We kunnen de schoenen in alle kleuren verven en opleuken.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFO