moco museum Amsterdam

Samenwerking met het MOCO Museum in Amsterdam

Het Moco Museum in Amsterdam is een boetiek museum met een breed scala aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst. Met kunstenaars als Banksy, Jean-Michel Basquiat, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Yayoi Kusama, Andy Warhol en meer, bied het Moco Museum bezoekers een ongeëvenaarde verzameling subversieve kunst waarin ironie en humor worden gebruikt om na te denken over de moderne samenleving. Een unieke ervaring gericht op een breed publiek, een bezoek aan Moco is een echte eye-opener.

Samen met het Moco Museum is Linkkens een unieke sneaker aan het ontwikkelen met de branding van het Moco Museum en met hun slogan ‘In art we Trust’ digitaal geprint op de zijkanten van deze sneakers. Het bijzondere van deze sneaker is dat deze is gemaakt van plantaardig gelooid leder. Dan wil zetten dat in het productieproces van het leder van deze sneaker geen gebruik wordt gemaakt van het traditionele chroom looiproces, maar met een natuurlijk proces. Hierbij wordt bij de productie water bespaard en worden er geen vervuilende chemicaliën gebruikt, en natuurlijk is dit ook veel beter voor je voeten. Veel mensen hebben last van een chroom–nikkel allergie, dat hiermee wordt voorkomen.

Wij hopen deze bijzondere sneakers te gaan lanceren in samenwerking met het MOCO museum begin mei. Ze zullen dan op de webshop van het Moco museum en tevens onze webshop te koop zijn. En gaat het Moco musuem een stevige social media campagne hier mee starten.Met elke aankoop van deze sneakers zul je ook het Moco Museum steunen in deze moeilijke Corona tijd.

moco museum sneaker