Samenwerking met het Kroller Muller Museum

In het Kröller-Müller Museum sta je oog in oog met de mooiste Vincent van Gogh collectie ter wereld en geniet je van topstukken van moderne meesters als Claude MonetGeorges SeuratPablo Picasso en Piet Mondriaan. Het museum is de schatkamer van De Stijl en het futurisme, maar verrast ook met presentaties van hedendaagse kunstenaars. In de uitgestrekte beeldentuin ontdek je sculpturen van onder anderen Barbara HepworthJean DubuffetMarta Pan. Voor liefhebbers van architectuur zijn er de museumgebouwen van Henry van de Velde en Wim Quist, paviljoens van Gerrit Rietveld en Aldo van Eyck in de beeldentuin. Door de ligging midden op de Veluwe en de unieke combinatie van kunst en natuur is het Kröller-Müller een plek om te genieten en tot rust te komen. Een perfecte dag uit voor jong en oud

Samen met het Kröller-Müller Museum is Linkkens unieke sneakers aan het ontwikkelen waarin kunst van Piet Mondriaan en Vincent van Gogh worden gebruikt door middel van hoogstaande druk technieken gaan wij diverse high-lights van werken van Piet Mondriaan en Vincent van Gogh vertalen naar exclusieve sneakers die met de hand worden gemaakt in Italie in gelimiteerde oplages. 

Wij hopen deze bijzondere sneakers te gaan lanceren in samenwerking met het Kröller-Müller museum medio April 2022. Maar ze zullen al eerder te bestellen zijn als pre order op onze website, wees er dan wel snel bij want we maken van alle modellen gelimiteerde oplage’s.

kroller muller