Retourneren

Nadat je de LINKKENS sneakers hebt ontvangen, mag je binnen 8 dagen de sneakers in ongebruikte staat en in originele verpakking retourneren. Onze sneakers en accessoires mogen niet gedragen of gewassen zijn en alle labels moeten nog vastzitten.

Image result for round icon  Stop de schoenen terug in de originele verpakking en doe deze in verzenddoos. Schrijf op de verzenddoos ons retouradres (niet op de schoenendoos).

Image result for round icon  Lever het pakketje met de LINKKENS sneakers in bij een postkantoor bij jou in de buurt en verzend het naar:

LINKKENS
Siloweg 666
5222  BM  ’s Hertogenbosch
The Netherlands

Bij het afgiftepunt ontvang je een verzendbon met een track en trace code waarmee je jouw geretourneerde sneakers kunt volgen. Bewaar altijd de verzendbon met de track en trace code zodat je bewijs van verzending hebt.

De kosten voor het retourzenden van de sneakers en het kwijt raken van de sneakers tijdens de retourzending zijn voor jouw kosten en risico. Zorg daarom dat je de sneakers retourzent met een track en trace nummer. Als je er helemaal zeker van wilt zijn dat de sneaker goed aankomen bij ons kun je er ook voor kiezen de sneakers verzekerd retour te zenden.

De sneakers moeten retour verzonden worden in de originele verpakking, inclusief accessoires en documentatie. Ook gratis items die door ons verstuurd zijn dienen retour te worden verzonden.

We houden het recht voor om incomplete retourzendingen te weigeren.

Let op: sneakers die beschadigd zijn door roekeloosheid of sneakers die zijn gedragen worden niet retour genomen.

Een fabrieksfout kan later zichtbaar worden. In deze situatie kun je de sneakers binnen 6 maanden retour zenden met de bon. Deze garantie geldt allen:

Image result for round icon  Als je geen betalingsachterstand bij ons hebt
Image result for round icon  Je de schoenen niet hebt bewerkt of veranderd of de schoenen niet door een derde partij hebt laten bewerken of veranderen
Image result for round icon  De schoenen niet hebben blootgestaan aan abnormale condities, roekeloos zijn behandeld en/of de schoenen zijn behandeld op een manier die tegen onze onderhoudsinstructies ingaan.

Let op:
Image result for round icon  Het kan gebeuren dat je voeten aan het einde van de dag gezwollen zijn. We adviseren daarom om je nieuwe sneakers altijd aan het begin van de dag te passen.

Image result for round icon  Pas je nieuwe sneakers altijd op een schone en zachte ondergrond om er zeker van te zijn dat je de sneakers niet beschadigd bij het passen.