hoe onderhoud ik mijn sneakers

Hoe onderhoud je jouw sneakers?

In dit blog vertellen we je alles over hoe je jouw sneakers kunt onderhouden om te mooi te houden, zodat je ze langer kunt dragen.

DUURZAAMHEID BEGINT MET ZORG

Het verzorgen van je schoenen is moeilijk. Of in het begin kan het tenminste zo aanvoelen. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je nieuwe Linkkens sneakers te halen.

GEBRUIK SCHOENSPANNERS

Wist u dat uw voeten op een normale dag 1/4 kopje vocht produceren? Schoenspanners kunnen de levensduur van uw schoenen tot wel driemaal hun verwachte levensduur verlengen.

GEBRUIK EEN SCHOEN LEPEL

Dat ding dat je alleen oude mensen ziet gebruiken? Het blijkt dat die dingen eigenlijk superhandig zijn! Een schoen lepel beschermt de contrefort tegen onnodige slijtage.

VERMIJD WARMTE

Houd schoenen altijd uit de buurt van directe hitte om te voorkomen dat het materiaal uitdroogt. Vooral leer moet altijd op natuurlijke wijze drogen. Het is belangrijk om uitdroging in de buurt van een vuur of kachel te vermijden, hierdoor worden de materialen stijfen broos.

ONDERHOUD

We raden u ten zeerste aan uw schoenen regelmatig schoon te maken, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. De reinigingsmethode is afhankelijk van het materiaal van de schoen. Voor onderhoud raden wij een transparante schoenpoets aan voor het leder, voor het gerecycled plastics gedeelte kunt U gerust schoonmaken met een vochtige doek.De meeste sneakers van ons zijn waterafstotend, maar om dit effect nog sterker te krijgen dan kunt U bij een goede schoenmaker uw sneakers laten behandelen met een Nano Spray