We zijn gestopt voor het moment wegens drukte om deel te nemen aan verschillende events. 

Het is wel mogelijk om onze showroom / magazijn te bezoeken in Den Bosch.  Stuur een mail naar info@linkkens.com of bel even naar Peter op 0653295533 of Jacqueline 0620408697 voor het maken van een afspraak.

Zeldzaam Mooi – Sonsbeekpark 27 Maart

Op 27 Maart aandstaande staan wij met de linkkens art sneakers op de Zeldzaam Mooi markt in het Sonsbeek park in Arnhem. De Markt start op om 11:00 en eindigt om 17:00 uur. Gratis Entree

Zeldzaam Mooi

Zeldzaam Mooi markt – 3 April 

Lange voor hout Den Haag

3 April Aanstaande  staan wij met de Linkkens Art Sneakers op de Zeldzaam Mooi Markt aan de lange Voorhout in Den Haag. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is gratis entree!

Zeldzaam mooi

1 Mei Zeldzaam Mooi markt / Parade Den Bosch

1 Mei Aanstaande  staan wij met de Linkkens Art Sneakers op de Zeldzaam Mooi Markt op de Parade in Den Bosch. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het is gratis entree!

ZELDZAAM MOOI

5 & 6 Juni Zeldzaam Mooi Antwerpen – Stadspark

5 & 6 Juni staan wij met de Linkkens art Sneakers weer eens in Antwerpen. Alweer een tijd geleden en het lijkt ons dan ook super gezellig om onze Belgische klanten weer eens te ontmoeten. De toegang is gratis. 

Zeldzaam mooi

Zeldzaam Mooi Stadspark Maastricht 3 juli 2022

Voor de eerste keer dat we met onze Linkkens art sneakers on tour gaan naar Maastricht. We zijn daar te vinden op Zondag 3 July in het stadspark in Maastricht. Toegang is Gratis. 

Zeldzaam mooi