De events kunnen we doorgaan na de Corona periode.. We hebben er weer zin in! We gaan weer on tour door heel Nederland.

Zeldzaam Mooi markt / Deventer

Aanstaande zondag 4 juli staan wij met de Linkkens Art Sneakers op de Zeldzaam Mooi Markt in Deventer aan het Worpplantsoen. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Het is gratis entree!

Zeldzaam Mooi Zwolle

Wij staan met onze unieke Art Sneakers op de Zeldzaam Mooi Markt in Zwolle aan de Park de Wezenlanden op zaterdag 10 juli aanstaande. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Entree is gratis!

Feel Good Market Eindhoven

Linkkens Art staat op zondag 18 juli weer op de Feel Good Market op Strijp S in Eindhoven. We hebben weer nieuwe sneakers ontwikkeld. En we proberen ook nog enkele originele Brabant Skyline Sneakers voor die datum op voorraad te hebben. De markt start om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Entree is gratis.

Zeldzaam Mooi Markt Groningen

Op zondag 25 juli staan wij weer op de Zeldzaam Mooi markt in Groningen met onze Linkkens Art Sneakers. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Entree is gratis.

Zeldzaam Mooi Markt Nijmegen

Wij staan op zondag 5 september met onze sneakers op de Zeldzaam Mooi Markt in Nijmegen aan het Kelfkensbos. De markt start om 11.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Entree is gratis!