Makers Market de Hallen Amsterdam 22/23 September

Makers Market de Hallen Amsterdam 22/23 September

Leuk om weer mee te doen met de volgende Makers Market in de Hallen in Amsterdam 22-23 September. Voor ons belangrijk om onze producten aan de consument te laten zien, passen en natuurlijk ook kopen. We zullen daar staan met een kleine selectie uit onze collectie, en met verschillende limited editions. En het is ook gewoon gezellig, Amsterdam is een gave stad.

The Maker Market, dé markt waar iedere maand jonge, innovatieve merken uit Amsterdam en omstreken samenkomen. Alle producten zijn lokaal ontworpen en/of geproduceerd.

Iedere editie zijn er nieuwe merken en vertrouwde gezichten. Hierdoor is er elke maand een hoop nieuws te ontdekken. Van pindakaas tot vlinderdassen en van duurzaam tot high-tech. Op The Maker Market kun je makers aan het werk zien en hun persoonlijke verhalen te horen achter elke creatie, zo koop je altijd een product met een mooi, uniek verhaal.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}